15.2 C
Sibiu
15 mai, 2024

Marcel Ciolacu, alături de tinerii blocați pe aeroportul din DUBAI: Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile

Publicat: 19/04/2024, 17:09

Premierul Marcel Ciolacu a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai în timpul unor inundații, el afirmând că zâmbetele lor i-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile.

20 de tineri din Sibiu, rămași blocați în Dubai din cauza inundațiilor care au blocat orașul, au reveni în ţară cu avionul cu care s-a întors şi premierul Marcel Ciolacu. Tinerii erau în Abu Dhabi la un festival și ajunseseră acolo cu un autocar.

Spre țară, alături de tinerii pe care furtuna teribilă i-a blocat zilele trecute pe aeroportul din Dubai. Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Mai mulți turiști români au fost blocați în aeroportul din Dubai pentru că toate cursele au fost suspendate din cauza inundațiilor de amploare.

În contextul inundaţiillor masive care au afectat Dubaiul, atât ambasada noastră de la Abu Dhabi, cât şi Consulatul General al României au fost în contact cu cetăţenii români care s-au aflat în situaţii dificile. Aseară am fost sesizaţi despre situaţia unui grup de 20 de elevi cu doi profesori, aflaţi într-o situaţie mai delicată pentru că nu au mai găsit locuri de cazare la hotel.

Cu sprijinul Consulatului General al României aceştia au fost aduşi în Abu Dhabi, iar cu sprijinul premierului Ciolacu, vor fi preluaţi mâine cu aerovana care se va întoarce în Bucureşti, a declarat Luminița Odobescu.

Reprezentanții Consulatului General al României la Dubai sunt în legătură permanentă cu cetățenii români care au semnalat dificultăți în reprogramarea zborurilor de pe aeroportul din Dubai, a transmis joi Ministerul Afacerilor Externe.

CITEȘTE ȘI:

Absolventă a Universității de Stat din Republica Moldova, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Borșcevschi Olga a debutat în presă la televiziunea Realitatea TV Moldova și la site-ul Evenimentul

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

25 Apr, 00:45

25 Apr, 00:35

Video –

25 Apr, 00:17

Ultima oră

25 Apr, 00:10

25 Apr, 00:02

24 Apr, 23:46

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/marcel-ciolacu-alaturi-de-tinerii-blocati-in-dubai-din-cauza-inundatiilor-zambetele-lor-mi-au-dat-energie-cat-toate-cafelele-baute-in-ultimele-zile-20190282

Ultimă oră

Același autor