12.2 C
Sibiu
15 mai, 2024

O clientă cu o mașină extrem de scumpă, surprinsă de camere în timp ce fură pușculița angajaților unei cofetării din Sibiu

Publicat: 19/04/2024, 13:58

Românii par să fie mereu plini de surprize! Și din păcate, nu mereu sunt din cele plăcute… Recent, proprietarul unei cofetării din Sibiu a constatat că îi lipsesc diferite lucruri, așadar a instalat camere de filmat.

Din nefericire, atunci când a vizionat înregistrările, a descopit că unii clienți fură diverse lucruri în timp ce angajații îi servesc și se întorc cu spatele încercând să-și facă treaba, relatează Turnul Sfatului.

Ba chiar, unul dintre clienții filmați, fură pușculița cu banii angajaților, iar mai apoi se urcă într-o mașină marca extrem de scumpă.

”Se poate observa momentul incidentului cât și mașina (numărul de înmatriculare am decis să nu-l facem public n. r.) în care aceasta urcă, una care nu ar putea justifica niciodată nevoie de a face un asemenea gest. Dacă exista interes pentru aceste obiecte decorative, putem discuta cu colaboratorii noștri pentru a le aduce în stocul nostru, dar desigur acestea vor putea fi doar achiziționate, nu furate” , spun reprezentanții lanțului de cofetării pentru Turnul Sfatului.

A fost surprins și un al doilea furt, surprins tot săptămâna aceasta. O altă doamnă, în timp ce comanda ei este pregătită, pur și simplu fură o caserolă cu prăjituri. Mai mult, când îi vine comanda ea stă la masă, savurează în liniște prăjitura, apoi pleacă fără nicio jenă.

Elena Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru scriitură. Primul job a fost la numai 21 de

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

25 Apr, 00:45

25 Apr, 00:35

Video –

25 Apr, 00:17

Ultima oră

25 Apr, 00:10

25 Apr, 00:02

24 Apr, 23:46

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/o-clienta-cu-o-masina-extrem-de-scumpa-surprinsa-de-camere-in-timp-ce-fura-pusculita-angajatilor-unei-cofetarii-din-sibiu-20190100

Ultimă oră

Același autor