19.1 C
Sibiu
14 mai, 2024

Scandal cu pumni și picioare la concertul lui Tzancă Uraganu din Sibiu. Scandalagii, din două grupări interlope rivale, au fost calmați de polițiști

Bătaie cu pumni și picioare într-un club din Sibiu, noaptea trecută, în timpul unui concert susținut de Tzancă Uraganu. Mai mulți bărbați au căzut pradă furiei și doar polițiștii chemați să intervină au reușit să îi calmeze.

28 apr. 2024, 18:52

Bătaie cu pumni și picioare într-un club din Sibiu, noaptea trecută, în timpul unui concert susținut de Tzancă Uraganu.

Bătaie în toată regula, noaptea trecută, într-un club din Sibiu. În timpul unui concert susținut de Tzancă Uraganu, mai mulți bărbați din clanuri rivale s-au încăierat violent. Totul s-a întâmplat în jurul orei 3 dimineața, oamenii legii fiind cei care au aplanat conflictul.

Scandal cu pumni și picioare la concertul lui Tzancă Uraganu

Mai multe echipaje de poliție și jandarmerie au intervenit la un club din Sibiu, după ce mai mulți tineri din clanuri rivale s-au luat la bătaie, totul în timpul unui concert al lui Tzancă Uraganu. Unul dintre martorii la incident a sunat la 112 pentru a solicita intervenția forțelor de ordine.

, cei implicați în bătaie sunt din orașele Mediaș și Sibiu.

„La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 03.00, prin apel 112, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Sibiu în legătură cu faptul că este agresat de mai multe persoane, în fața unui local din municipiul Sibiu. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, care, în urma verificărilor efectuate, au identificat un grup de 10 persoane implicate într-un conflict spontan. Un bărbat a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru provocarea de scandal”, a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit și nu a fost necesară intervenția echipajelor medicale. De asemenea, până la acest moment nu a fost înregistrată nicio plângere penală privind incidentul în cauză. Programul manelistului nu a fost întrerupt de acest eveniment.

Sursa: https://www.romaniatv.net/scandal-cu-pumni-si-picioare-la-concertul-lui-tzanca-uraganu-din-sibiu-scandalagii-din-doua-grupari-interlope-rivale-au-fost-calmati-de-politisti_8273713.html

Ultimă oră

Același autor