11.2 C
Sibiu
16 mai, 2024

Cod roşu de intervenţie: accident cu trei morţi la Sibiu după explozia unui pneu

Trei oameni au decedat în urma accidentului de vineri de pe Centura Avrigului. În urma unei explozii la o roată, un camion a intrat în coliziune cu o mașină și a căzut de pe viaduct lângă o cale ferată.

08 mart. 2024, 17:14

4 poze |

Accident grav la Sibiu. Trei persoane au murit după ce un autocamion care s-a ciocnit cu un autoturism a căzut de pe un viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, pe DN1, pe raza municipiului Avrig.

Potrivit informațiilor transmise de salvatori și polițiști, roata TIR-ului a explodat, din această cauză autovehiculul a intrat apoi într-o mașină, după care a căzut de pe viaduct, în apropierea terasamentului căii ferate.

„Polițiștii rutieri, polițiștii de la transporturi și echipele medicale sunt la fața locului pentru desfășurarea intervenției medicale și cercetarea împrejurărilor producerii accidentului. Din primele cercetări efectuate, se pare că în urma unei explozii la o roată, un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incidentul fiind soldat cu trei victime,” transmite Luciana Lazăr, din partea

În urma acestui accident, au rezultat 3 victime de sex masculin, din nefericire toate cele trei prezentând leziuni incompatibile cu viața, spun cei de la ISU.

”Traficul este oprit temporar pe DN 1 Sibiu – Făgăraş, pe raza localităţii Avrig, judeţul Sibiu, pentru desfăşurarea intervenţiei medicale şi cercetarea împrejurărilor producerii unui accident. În urma coliziunii cu un autoturism, un autocamion a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incident soldat cu trei victime”, anunţă Centrul Infottrafic din IGPR.

Conform ISU Sibiu, pompierii intervin de urgenţă pe DN 1 – centura Avrigului la un grav accident rutier. La faţa locului sunt prezente două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare şi una de stingere. De asemenea la faţa locului este şi un echipaj SAJ.

”În urma accidentului au rezultat 3 victime de sex masculin, din nefericire toate cele trei prezentând leziuni incompatibile cu viaţa”, precizează ISU Sibiu.

Sursa: https://www.romaniatv.net/cod-rosu-de-interventie-accident-cu-trei-morti-la-sibiu-dupa-explozia-unui-pneu_8181769.html

Ultimă oră

Același autor