10.2 C
Sibiu
16 mai, 2024

Nicolae Guţă despre stilul lui de viaţă. „Nu-mi trebuie mie Punta Cana sau Zanzibar! Eu n-am avut ce mânca, ce să caut eu pe acolo, să vin înţepat şi cu malarie! Eu mă duc la Sibiu şi mănânc cotlete de oaie şi beau palincă!” VIDEO

Nicolae Guţă, unul dintre cei mai apreciaţi manelişti din România, a dezvăluit că preferă o vacanţă în ţară în locul unei dintr-o destinaţie exotică. Acesta susţine că este fericit atunci când mânâncă şi bea româneşte şi are copiii alături de el.

05 mart. 2024, 12:06

Nicolae Guţă despre stilul lui de viaţă. „Nu-mi trebuie mie Punta Cana sau Zanzibar! Eu n-am avut ce mânca, ce să caut eu pe acolo, să vin înţepat şi cu malarie! Eu mă duc la Sibiu şi mănânc cotlete de oaie şi beau palincă!”

Nicolae Guţă despre stilul lui de viaţă. Nicolae Guță se numără printre cei mai cunoscuți, dar și apreciați interpreți de muzică de petrecere din țara noastră. Artistul a avut parte de succes uriaș pe plan profesional, iar vocea lui se bucură de aprecierile ascultătorilor și în prezent. Invitat recent la un podcast, acesta a vorbit despre preferinţele sale în ceea ce priveşte vacanţele.

Vacanţa mea este să văd copilaşii mei, s-o văd pe Cristina, să văd păsărelele, în linişte. Pentru mine… să meargă… nu sunt contra celor care vor să meargă în vacanţe, dăle, Doamne, sănătate şi bani! Să meargă unde vor ei, dar pentru mine… eu consider că l-aş mâhni pe Dumnezeu să fac lucrurilea astea! Pentru că, dacă eu n-am avut ce mânca… şi-am fost vai, steaua mea… îmi trebuie mie Zantibar, îmi prebuie mie Punta Cana? Să mă duc pe-acolo… N-ai văzut că au venit oamenii ăia, ciupiţi de ţânţarii ăia cu malarie, cu alea, cu alea… Ferească Dumnezeu!”, a spus manelistul.

„Păi, aicea, când mă duc la Baciu’, de la Sibiu, şi iau cotletele alea de oaie, mâncarea lui Dumnezeu, când mănânci un cotlet de ăla de oaie şi bei un vinars, o palincă, zici că l-ai prins pe Dumnezeu de picioare! Şi-ţi vezi copilaşii tăi lângă tine…Ce-ţi mai trebuie? Dar, nici nu sunt contra! Cine vrea să meargă, dă-le, Doamne, bani şi sănătate!”, a mai adăugat Nicolae Guţă.

Sursa: https://www.romaniatv.net/nicolae-guta-despre-stilul-lui-de-viata-nu-mi-trebuie-mie-punta-cana-sau-zanzibar-eu-n-am-avut-ce-manca-ce-sa-caut-eu-pe-acolo-sa-vin-intepat-si-cu-malarie-eu-ma-duc-la-sibiu-si-mananc-cotlete_8172769.html

Ultimă oră

Același autor