10.8 C
Sibiu
15 mai, 2024

Precizări oficiale în cazul crimei din Sibiu: criminalii nu sunt pakistanezi

06:58, 14 noiembrie 2023

Update ora 12.00: Cercetările în cazul omului de afaceri din Sibiu ucis se fac „in rem”, precizează Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, dar a fost restrâns cercul suspecţilor. Cei trei autori sunt cetăţeni români, au în jur de 30 de ani şi multe infracţiuni la activ, cei trei fiind specializați în spargeri de magazine din străinătate.

Știrea inițială: Indivizii care l-au ucis în bătaie pe afaceristul sibian Adrian Kreiner au fost identificați de poliţiştii din Sibiu. Unul dintre criminali a fost identificat pe baza probelor ADN de la locul crimei.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere cu cei trei indivizi care l-au ucis în bătaie pe omul de afaceri sibian Adrian Kreiner i-au ajutat pe anchetatori să-i identifice și apoi să-i caute la intrarea în Sibiu. Polițiștii fac percheziții în zona străzii Doamna Stanca din Șelimbăr.

Potrivit surselor cei trei indivizi au cetățenie pakistaneză şi aveau un apartament închiriat.

Amintim că, săptămâna trecută, Adrian Kreiner a fost atacat în propria casă și a fost bătut crunt. Hoții au amenințat-o pe fiica lui de 23 de ani cu un pistol. I-au cerut să spună unde ține tatăl ei banii.

După ce au furat mai multe obiecte de valoare și ceasuri de lux de aproape un milion de euro, cei trei indivizi au dispărut.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Antena 3 CNN că cei trei indivizi i-ar fi acoperit fața Adrian Kreiner, i-ar fi legat mâinile, l-ar fi bătut cu cruzime și, în cele din urmă, l-ar fi asfixiat cu un covor.

Sursa: https://www.curentul.info/actualitate/au-fost-identificati-criminalii-care-l-au-ucis-pe-kreiner-acestia-sunt-romani/

Ultimă oră

Același autor