10.8 C
Sibiu
15 mai, 2024

Funeriu după summitul de la Sibiu: Liderii UE nu ne-au spus cum oprim islamizarea Europei

08:46, 10 mai 2019

Daniel Funeriu, fost olimpic internațional la chimie și fost ministru al Educaţiei în Guvernul Boc critică declaraţia adoptată de liderii UE la summitul de la Sibiu:

„Scuze că-i deranjez pe summit-entuziaști: fără îndoială un succes de imagine pentru România și președintele Iohannis, odată primiți de sibieni frumoși și tot atât de europeni ca oamenii din Amsterdam, Frankfurt sau Helsinki dar mai călduroși, să citim declarația! Ea sună așa:

blablabla, o singură Europă, blablablablabla.

Nimic despre: 1) cum stopăm islamizarea accelerată a orașelor europene și cum creștem siguranța în orașele noastre? 2) Cum creștem natalitatea? 3) Cum creștem puterea de cumpărare a cetățenilor europeni? 4) Cum reparăm relația cu SUA? 5) Cum contracarăm expansiunea Chinei în Africa?

Noh, dacă liderii UE nu ne vorbesc despre ceea ce chiar e important, să nu ne mirăm că cei care vorbesc despre ele vor lua voturi, așa toxici cum sunt ei!

Mi se pare incredibil cum cea mai genială construcție a umanității face tot ce-i stă în putință pentru a se împotmoli! Sunt supereuroentuziast, vreau din tot sufletul să reușim! But…”, scrie Funeriu pe Facebook.

Sursa: https://www.curentul.info/actualitate/funeriu-dupa-summitul-de-la-sibiu-liderii-ue-nu-ne-au-spus-cum-oprim-islamizarea-europei/

Ultimă oră

Același autor